Har vi fått er enkät?

Jia telefon

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Är du vårdnadshavare till ett barn som deltar i Kupolstudien? Just nu kontaktar Kupol vårdnadshavare om vi saknar uppföljningsenkät från vårdnadshavare och/eller barn. 

Under perioden januari-mars har vi skickat ut en enkät till vårdnadshavare/föräldrar till barn i årskurs nio, samt enkät till barn i årskurs 8 och årskurs 9 som inte haft möjlighet att besvara sin enkät i skolan.

 

Har du fått en påminnelse trots att du skickat in enkäten? Tyvärr händer det att påminnelse hinner gå ut innan inkomna enkäter registreras. Om du vill vara säker på att vi tagit emot din enkät, hör av dig till vår kontaktperson och samordnare. Du finner hennes kontaktuppgifter längst ner på sidan.

 

Har du fått hem en enkät riktad till ditt barn? Vi samarbetar med 90 högstadieskolor i Sverige. Om ditt barn bytt till en icke-medverkande skola, om ditt barns skola avbrutit sin medverkan i Kupolstudien eller om ditt barn av någon annan anledning inte haft möjlighet att besvara sin uppföljningsenkät i skolan, så skickar vi hem enkäten.

 

Det är frivilligt att delta.

 

Har du frågor, behöver en ny enkät eller ett nytt svarskuvert? Välkommen att ringa eller maila vår kontaktperson och samordnare. Du finner hennes kontaktuppgifter längst ner på sidan. Det går också bra att skicka enkäten till följande adress:

 

Karolinska Institutet
Kupolstudien, Plan 10
Tomtebodavägen 18a
171 77 Stockholm

 

Tack för er medverkan!